Calco in de finale van europa’s grootste Business Awards

Vanochtend ontving de IT-detacheerder vol trots het bericht dat Calco doorgaat naar de finale van de European Business Awards. Na eerder dit jaar uitgeroepen te zijn tot National Champion, kende een onafhankelijke jury het bedrijf vandaag de Ruban d’Honneur onderscheiding toe. Daarmee gaat Calco door naar de finale van de Awards in de categorie ‘Employer of the Year’.

Uit meer dan 33.000 Europese bedrijven die deelnamen aan de European Business Awards is Calco door de jury uitgeroepen tot één van de 110 finalisten. De IT-detacheerder is daarmee één van de drie Nederlandse bedrijven die door de onafhankelijke jury is geselecteerd en de enige Nederlandse vertegenwoordiger in de categorie Employer of the Year.

“We zijn enorm trots dat de jury ons heeft geselecteerd als finalist én kanshebber op de titel van Employer of the Year. Onze medewerkers vormen de kern van ons bedrijf en goed werkgeverschap is daarom erg belangrijk voor ons. Dat we door de jury zijn opgemerkt als een werkgever die haar medewerkers inspireert en motiveert, is een groot compliment”, aldus Kelly Grooteman, directeur Calco.

Calco als werkgever

Het is niet verwonderlijk dat Calco in de categorie Employer of the Year opvalt. “Medewerkers staan bij ons echt centraal. Zo kijken we bij de selectie van nieuwe medewerkers naar de persoon achter het cv. We selecteren op basis van competenties en ambities in plaats van op kennis. Bij een match geven we zelfs een contract voor onbepaalde tijd. Dat is in deze tijd vrij uniek”, aldus Kelly Grooteman. Ook na de selectie zet de detacheerder de competenties en ambities van haar medewerkers centraal. Zo hebben alle medewerkers onbeperkte opleidingsmogelijkheden, organiseert het bedrijf minstens acht meetings of activiteiten per jaar en is er voor iedere medewerker een apart persoonlijk ontwikkelplan opgesteld, zodat zij zich als persoon en als professional maximaal kunnen ontwikkelen.

Finale

Nu Calco de finale van de European Business Awards heeft bereikt, moet zij zich middels een presentatie en face-to-face interview bewijzen tegenover de vakjury. De uiteindelijke winnaars worden in mei bekend gemaakt tijdens de gala ceremonie.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search