Wij helpen jou aan het beste jonge IT en Finance talent.

Je wordt er vast dagelijks mee geconfronteerd: er worden hoge eisen gesteld aan je afdeling, maar het vinden van de juiste IT en Finance professionals is een flinke uitdaging. En in een kleine vijver vissen naar talent, levert zelden snel resultaat. Bij Calco hebben we daar een oplossing voor. Wij leiden het talent zelf op via onze Calco MasterClass, een uniek traineeship op het gebied van IT en Finance. We werven en selecteren onze jonge professionals niet op basis van een specifieke opleiding, maar op basis van hun talenten. Als partner denken we mee met de uitdagingen van de organisatie en zo zijn we in staat om op maat gemaakte trajecten aan te bieden. Benieuwd wat ons nog meer uniek maakt als partner voor jong talent?

5 redenen om te kiezen voor de Calco MasterClass

01. Wij geloven dat talent en potentie niet in een papiertje zijn te vangen

Daarom richten wij ons bij de werving en selectie van onze medewerkers op persoonlijkheidanalytisch vermogen en potentie. Onze trainees laten vaardigheden zien die onze opdrachtgevers van jonge IT’ers en Finance professionals verwachten. Vervolgens leiden wij dit jonge talent op in de Calco MasterClass tot dé professionals van de toekomst. Door enorm veel zorg en aandacht te besteden aan het matchen van de wensen van onze opdrachtgevers met de skills van onze trainees, kun je met Calco altijd rekenen op de beste young professionals.

02. Met onze detavast constructie investeer je in de toekomst van jouw afdeling

Veel opdrachtgevers kiezen voor Calco MasterClass professionals door onze detavast constructie. Wij zorgen voor de werving- en selectie van de juiste kandidaten en dragen zorg voor de opleidingsperiode en de persoonlijke begeleiding tijdens hun opdracht. Doordat ons uitgangspunt altijd indiensttreding is bij de opdrachtgever, investeer je echt in de toekomst van jouw afdeling.

03. Wij zijn expert in de begeleiding van millennials

Elke generatie heeft zijn eigen wensen en behoeften als het gaat om werk. Het opleiden en begeleiden van millennials – en straks ook starters uit Generatie Z – vraagt dus weer om een andere aanpak. Dat weten we niet alleen, wij hebben zelf jarenlange ervaring met het coachen en begeleiden van millennials. We weten precies waar hun behoeften liggen en hoe wij hen zo goed mogelijk kunnen begeleiden om een aanwinst te zijn voor jouw bedrijf. Onze aanpak werkt: we hebben al meer dan 2000 young professionals uit deze generatie succesvol gematcht met blije opdrachtgevers.

04. Wij hebben de perfecte kandidaat voor jouw opdracht

Of je nu op zoek bent naar een DevOps Engineer, Data Scientist, Cloud Enigeer of Scrum Master… wij leveren de perfecte kandidaat. Onze young professionals volgen tijdens de eerste periode van hun traineeship naast technische vakken ook verschillende lessen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en soft skills. Door deze intensieve opleiding en begeleiding tijdens deze periode kennen wij de trainees door en door. Heb jij op jouw afdeling een uitdaging en hier een bepaald profiel voor in gedachten? Wij matchen jouw behoefte met een trainee uit onze pool van beschikbare kandidaten. Zo garanderen wij snelheid in het proces en een kandidaat die precies bij jullie past.

05. Wij spelen in op de nieuwe trends in de markt

Door ons brede aanbod aan opdrachtgevers, zijn wij in staat om vanuit de hele industrie ontwikkelingen te volgen en te vertalen naar jouw organisatie. Daarnaast passen wij het opleidingstraject van onze young professionals aan op basis van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de markt. Zo haal je altijd iemand in huis die de juiste en meest recente kennis en skills heeft om jouw afdeling verder te helpen.

Enthousiast over Calco?

Meer weten over de Calco MasterClass?

Onze aanpak

Wij werven, selecteren en matchen onze trainees op basis van persoonlijkheid, analytisch vermogen en potentie. Benieuwd hoe we dat doen?

De young professionals

Onze trainees, ook wel MasterClass Professionals, zijn uniek. Ze hebben een enorme drive en maken door hun persoonlijkheid direct het verschil.

Detavast constructie

Wij werken middels een detavast constructie. Dat betekent dat overname na het traineeship ons uitgangspunt is en je investeert in de toekomst van jouw afdeling.

Start typing and press Enter to search