Wij zijn trots op onze trainees.

Wij selecteren jong talent met ambitie op basis van hun persoonlijkheid, talenten en potentie. Door een pittig assessmenttraject en een intensieve opleidingsperiode weten wij precies wat welke kandidaat uniek maakt. Ze hebben de juiste skills om in jouw team het verschil te kunnen maken.

Géén specifieke studieachtergrond

Dat klinkt misschien gek, maar het is juist wat ons zo uniek maakt. Onze young professionals kiezen bewust om de switch te maken naar IT of finance en hebben daardoor een enorme drive om zich waar te maken. Juist het feit dat hun studieachtergrond verschilt, zorgt ervoor dat ze een unieke kijk hebben op processen. Dit verfrissende perspectief zorgt voor innovatie en verandering bij onze opdrachtgevers.

Wat kenmerkt young professionals van Calco?

Ondanks dat iedere Calco professional uniek is, is er zeker een gemeenschappelijke deler aan te wijzen! Onze trainees zijn niet alleen analytisch, maar ook positief kritisch, nieuwsgierig, leergierig, communicatief vaardig en flexibel. Eigenschappen die ervoor zorgen dat ze de IT sector niet alleen nu – maar ook in de toekomst – veel te bieden hebben.

Verschil vanaf dag één

Doordat wij matchen op persoonlijkheid en specifieke skills, leveren onze mensen vanaf dag één een bijdrage aan je team. Simpelweg door wat ze als persoon komen brengen. Vakinhoudelijk zijn ze snel up & running en leren wij hen om zelf regie te voeren over hun ontwikkeling en carrière. Zo waarborgen wij lange termijn ambities bij jou als opdrachtgever.

Nieuwsgierig naar onze young professionals?

Meer weten over onze Young Professionals?

Calco MasterClass

Op zoek naar jong talent? Wij hebben de perfecte kandidaat voor elke opdracht. Wij denken mee met jouw uitdagingen en bieden een op maat gemaakt traject.

Onze aanpak

Wij werven, selecteren en matchen onze trainees op basis van persoonlijkheid, analytisch vermogen en potentie. Benieuwd hoe we dat doen?

Detavast constructie

Wij werken middels een detavast constructie. Dat betekent dat overname na het traineeship ons uitgangspunt is en je investeert in de toekomst van jouw afdeling.

Start typing and press Enter to search