Jouw afdeling is futureproof met onze detavastconstructie

Jong talent is voor bedrijven vaak moeilijk te vinden. Dit jonge talent blijvend aan je bedrijf verbinden is de volgende uitdaging. Met onze detavast constructie helpen wij onze opdrachtgevers hun lange termijn ambities te realiseren. Benieuwd hoe wij je kunnen helpen?

Wat is een detavast constructie eigenlijk?

Onze detavast constructie is eigenlijk heel simpel: na afronding van de inzetperiode van een Calco trainee op je afdeling, kun je onze young professionals kosteloos overnemen. Zo combineer je de voordelen van detachering met een futureproof concept voor je afdeling. Doordat overname het uitgangspunt is van de Calco MasterClass, investeer je dus direct in een lange termijn oplossing.

  • Wij nemen de werving en selectie uit handen. Doordat we breed werven en werken met een strenge selectie, ben je verzekerd van het nieuwe toptalent uit de markt.
  • Onze detavastconstructie geeft je de tijd om onze mensen goed te leren kennen. Bij een overname weet je dus precies wie je in huis haalt.
  • Wij begeleiden de trainees bij het vormgeven van hun carrière. Zeker bij young professionals speelt dat een belangrijke rol. Door in te spelen op de behoeftes van deze doelgroep, ontdekken ze waar ze naar toe willen met hun carrière en hoe ze deze ambities kunnen verwezenlijken bij jou als opdrachtgever. En die aanpak zorgt voor een hoog overstappercentage!
  • Doordat overname het uitgangspunt is van onze dienstverlening, investeer je in een lange termijn oplossing. Met de detavast aanpak houd je gedreven professionals en hun IT of finance kennis in huis.

Enthousiast over onze detavast constructie?

Meer weten over onze Young Professionals?

Calco MasterClass

Op zoek naar jong talent? Wij hebben de perfecte kandidaat voor elke opdracht. Wij denken mee met jouw uitdagingen en bieden een op maat gemaakt traject.

Onze aanpak

Wij werven, selecteren en matchen al onze trainees op basis van persoonlijkheid, analytisch vermogen en potentie. Benieuwd hoe we dat doen?

De young professionals

Onze trainees, ook wel MasterClass Professionals, zijn uniek. Ze hebben een enorme drive en maken door hun persoonlijkheid direct het verschil.

Start typing and press Enter to search