Diensten

Calco Flex

Zoekt u de beste IT-professionals die echt het verschil maken? Wilt u graag met ZZP’ers werken zonder risico te lopen op fiscale boetes? Dan bent u bij Calco Flex aan het juiste adres.

De beste match

Calco Flex verbindt ervaren en gedreven IT-professionals aan uitdagende projecten. Door onze jarenlange ervaring met het selecteren van high-potentials helpen we u aan de IT-professional die u nodig heeft. Samen kijken we wat uw wensen en behoeftes zijn en gaan we op zoek naar een professional die perfect past binnen uw organisatie. Wanneer wij zoeken naar de perfecte match staan bij ons de persoonlijkheid, kennis, ervaring en competenties van de kandidaat centraal, want bij Calco Flex geloven we dat IT-professionals meer uit zichzelf kunnen halen wanneer zij echt op hun plek zitten.

Ontzorgen

Calco Flex heeft als doel om u te ontzorgen wanneer u kiest voor detachering. Doordat Calco Flex gebruik maakt van innovatieve arbeidsmarktconcepten als Safe Harbor, lopen u én de zelfstandige geen risico op de implicaties die de wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties met zich meebrengt.

Daarnaast biedt detachering via Calco Flex meer voordelen:

  • Detacheringsovereenkomsten zonder risico
  • Ruime selectiepool: onze community bestaat uit een groot netwerk van zelfstandigen
  • Jarenlange ervaring met het selecteren van high-potentials: al onze professionals voldoen aan dezelfde Calco-norm
  • Geen zorgen over de contractvorm waarin iemand werkzaam is
  • Onze professionals zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied
  • Continuïteit: professionals die opdrachten binnen uw organisatie hebben gedaan, blijven betrokken en kunnen gemakkelijk en langdurig opnieuw worden ingehuurd

Calco Flex Community

Calco Flex stimuleert professionals om zich continu te blijven ontwikkelen. De Calco Flex Community geeft professionals toegang tot een uitgebreid netwerk, waarin zij kennis kunnen delen met vakgenoten en biedt hen de mogelijkheid om opleidingen te volgen. Daarnaast organiseren we speciale Community Meetings, zodat onze professionals op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied of van de ontwikkelingen die spelen bij u als opdrachtgever.

Het is ook mogelijk om samen met Calco Flex een voor uw organisatie specifieke community op te zetten. Door één loket te creëren voor alle professionals waar u mee samen werkt, helpt Calco Flex u bij het inrichten van een flexibele schil.

Samenwerken met Calco Flex

Bent u op zoek naar ervaren en gedreven IT-specialisten? Wij kunnen u helpen aan de IT-professional die u nodig heeft, zonder dat u daarbij risico loopt op de gevolgen van de wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties. Graag kijken we samen naar de beste oplossing voor u. Neem voor meer informatie contact met ons op.