Diensten

Calco MasterClass®

High potentials die het verschil maken

Wil jij onze Calco Masterclass volgen?

Klaar voor de start van jouw carrière in de IT? Solliciteer dan voor de Calco MasterClass! Start na 2 maanden opleiding direct bij een topbedrijf.

Bekijk MasterClass vacature

Of ben je op zoek naar IT Talent?

Ben jij op zoek naar IT talenten voor jouw bedrijf? We komen graag langs om te laten zien welke oplossing het best bij jouw situatie past.

Neem contact met ons op

Wat kunnen wij voor jouw bedrijf betekenen?

Werkt u op een gebied waar specialistische IT-kennis is vereist? Zitten er op uw afdeling ook (te) veel externen? Zoekt u een manier om de kennis van uw IT-afdeling te borgen? Heeft u behoefte aan jonge aanwas en een frisse blik? Dan biedt Calco met de MasterClass® de oplossing.

Wat is de Calco MasterClass?

Met de Calco MasterClass® levert Calco al geruime tijd High Potentials: van tester tot business analist en van projectleider tot ontwikkelaar. De MasterClass is een uniek traineeship met een looptijd van twee jaar. Vanaf dag één volgen onze trainees een intensief ontwikkeltraject van twee maanden. Na dit ontwikkeltraject hebben ze een gedegen IT-basis om aan de slag te gaan bij een opdrachtgever.

Met de Calco MasterClass ® haalt u high potentials in huis die analytisch sterk, communicatief vaardig en een ‘Let’s get It done’ mentaliteit hebben

Omdat onze MasterClass Professionals meestal geen IT-studieachtergrond hebben kijken zij met een open, maar vooral andere, blik naar uw IT-uitdagingen. Ze hebben een nieuwe kijk op uw zaken en nemen niets voor waar aan. Onze strenge selectieprocedure zorgt er daarnaast voor dat al onze MasterClass Professionals analytisch sterk, communicatief vaardig en uitermate gedreven zijn.

De eerste twee maanden

1e-maand

Het begin van het traineeship bestaat uit een IT Crash Course van 2 weken, waarin aandacht wordt besteed aan persoonlijke vaardigheden en IT-kennis. De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Projectmanagement
  • Informatieanalyse
  • Functioneel ontwerp
  • Programmeren
  • Testen
  • Beheren

Aansluitend op deze twee weken volgt een Bootcamp IT architecture van twee weken. De laatste maand bestaat uit een Deep Dive waarin de MasterClass Professional zich gaat specialiseren binnen een bepaalde richting. Deze richting kan, indien gewenst, afgestemd worden op uw specifieke wensen en eisen.

Daarnaast gaan alle MasterClass Professionals ook aan de slag met Scrum. Ze volgen een Agile workshop en gaan met deze opgedane kennis zelf aan de slag. In sprints leveren zij hun opleidingsvraagstukken op. Tijdens de opleidingsperiode wordt iedereen naast hun specialisatie gecertificeerd als Professional Scrum master l.

Werken met een MasterClass Professional geeft u zekerheid en flexibiliteit. Calco verzorgt de opleiding en continue training, u profiteert van de inzet, zonder dat u er aan vast zit. Ook benieuwd naar het werken met de Calco MasterClass? Neem eens contact op met één van onze accountmanagers.

Kom met ons in contact