Wij helpen jou aan ervaren IT professionals.

Ben je op zoek naar een ervaren IT professional die snel aan de slag kan voor een tijdelijke opdracht? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! In tegenstelling tot een MasterClass Professional heeft een professional van Calco Flex al meerdere jaren ervaring in de IT. Doordat wij onze mensen goed kennen zijn wij in staat om de perfecte match te maken met jouw tijdelijke opdracht en organisatiestructuur. Nieuwsgierig? Ontdek wat Calco Flex voor jou kan betekenen!

Calco Flex oplossing

Soms is een tijdelijke oplossing de beste oplossing. Denk aan piekmomenten in werkdruk, het opstarten van een nieuw project of bij het inwerken van een nieuwe medewerker. Soms kom je erachter dat je een bepaald type persoon mist in je team om dat ene project net even een zetje te geven of merk je dat je bepaalde expertise mist. Juist in deze situaties, biedt Calco Flex de oplossing.

Enthousiast over Calco?

Waarom Calco Flex?

Waar we ons met de Calco MasterClass richten op het leveren van young IT professionals op een detavast basis, richten we ons met Calco Flex op het detacheren van ervaren IT professionals voor tijdelijke opdrachten. Onze ervaren IT’ers hebben een bak aan ervaring en een analytisch vermogen om jaloers op te zijn. Ze weten waar ze het over hebben, zijn nieuwsgierig en pakken snel en flexibel nieuwe projecten op. Zo ontzorgen wij onze opdrachtgevers op een breder vlak, met de kwaliteit die ze van ons gewend zijn.

Wij garanderen snelheid

Juist bij het invullen van tijdelijke opdrachten draait alles om snelheid. Wij helpen je dan ook graag om in korte tijd de juiste persoon voor je uitdaging te vinden. Bij Calco Flex gaat snelheid niet ten koste van kwaliteit. Doordat wij onze ervaren professionals goed kennen, zijn wij in staat om snel de perfecte kandidaat te kunnen aandragen.

Start typing and press Enter to search