Homepage Events High ITea

High ITea

12 mei 2023 | van 14:15 tot 16:30 uur
Locatie Gatwickstraat 21, 1043 GL Amsterdam

Vrouwen en de IT; wij vinden dat echt een top combinatie! Wil je weten of dit ook iets voor jou is, kom dan naar de Calco High ITea.

Programma


14.15

Ontvangst

14.30

Welkomstwoord & Bedrijfspresentatie

15.00

High ITea
Speeddaten met vrouwen in de IT

16.30

Afsluitende borrel


Wat kun je verwachten?


Petit fours, bon bons, broodjes, thee... En allerlei toffe informatie over de IT en Calco!
Wij zijn groot voorstander van meer vrouwen in de IT en vertellen jou tijdens de High ITea daarom graag meer over hoe leuk het is om in deze sector te werken.

Nadat je kennis hebt gemaakt met Calco, starten we met het speeddaten. Hierbij krijg je de mogelijkheid om in gesprek te gaan met een vrouwelijke trainee, een vrouwelijke trainee die inmiddels overgenomen is door de opdrachtgever en dus al wat langer in het vak zit, een vrouwelijke IT manager van onze opdrachtgever en een Calco recruiter. Stel je vragen en kom erachter of de IT iets voor jou is!

Voor wie is de Calco High IT?


Ben jij geïnteresseerd in een van onze IT traineeships? Of misschien wel in het Finance traineeship (want ja, ook dan ben je hartstikke welkom en vertellen we je graag meer!)? En wil je graag de sfeer proeven bij Calco? Of twijfel je misschien nog of een carrière in de IT wel echt iets is voor jou? Dan is onze High ITea een fijne, vrijblijvende manier om kennis te maken!


Aanmelden kan tot vrijdag 5 mei 2023.

Bezig met laden..