Markten

Bank- en verzekeringswezen

Het speelveld van de financiële dienstverlening is sterk veranderd door de crisis, waardoor organisaties voor nieuwe uitdagingen zijn komen te staan. Calco kent deze uitdagingen doordat de financiële dienstverlening al jaren tot de kernklanten van Calco behoort.

Weten wat er speelt

Binnen de bank- en verzekeringswereld wereld is het automatiseren van processen al geruime tijd aan de gang. Door de huidige situatie moeten oude systemen die niet meer mee kunnen komen, worden vervangen. Daarnaast wordt de consument steeds veeleisender. Denk aan contactloos betalen en het altijd en overal inzicht hebben in eigen bankrekeningen en verzekeringen. Deze veeleisendheid vraagt om een verkorte vraag van de ‘time to market’. De enorme drang naar mobiel werken, apps en online bankieren onderstreept bovendien het belang van betere informatiebeveiliging.

De enorme drang naar mobiel werken, apps en online bankieren onderstreept bovendien het belang van betere informatiebeveiliging

Calco speelt hierop in en weet op de juiste wijze ondersteuning te bieden. Wij hebben bijvoorbeeld speciale trajecten in de Calco MasterClass opgenomen om directe aansluiting te bieden op de ontwikkelingen in de financiële wereld. Zo zijn er onder meer specifieke SAP-, Scrum- en Streamserve-opleidingstrajecten ontwikkeld.