Markten

Consumer Goods

Veranderende bedrijfsprocessen vragen IT-maatwerk

IT draagt in hoge mate bij aan het vervullen van de behoefte om productieprocessen van consumer goods zo efficiënt mogelijk te maken. Door globalisering van het productieproces werd er in de afgelopen decennia veel geïnvesteerd in het ontwikkelen van standaardisatie en kostenbesparing in de processen. Maar daar stopt het niet.

Consumer Goods en IT

Ook de informatie-intensiteit groeit enorm, waardoor de kennis van klanten wat betreft hun gedrag en behoeften steeds inzichtelijker wordt. Door de inzet van mobiele platforms, sociale media en point-of-sale toepassingen wordt er steeds meer data gegenereerd over klanten. Deze technologische innovaties zorgen niet alleen voor grote veranderingen in de bedrijfsprocessen en het productaanbod in consumer goods, maar kunnen bij de juiste toepassing tevens de concurrentiepositie versterken.

Door de inzet van mobiele platforms, sociale media en point-of-sale toepassingen wordt er steeds meer data gegenereerd over klanten.

Calco biedt hierbij uitkomst. Wij leveren professionals die de consumer goods markt en bijbehorende processen kunnen analyseren en vertalen naar concrete oplossingen en innovatietrajecten voor de opdrachtgever. Calco zet hierbij specialisatietrajecten zoals bijvoorbeeld Lean, PRINCE2 en Scrum in. Tevens hebben wij opleidingstrajecten ontwikkeld voor applicaties die specifiek bij u als opdrachtgever gebruikt worden. Zo tracht Calco in elke situatie IT-maatwerk te leveren.