Markten

Overheid

Volledig digitaal in 2017

De snelle verandering in de informatiebehoeften van de Nederlandse samenleving brengt grote uitdagingen met zich mee voor de ICT-omgevingen van de overheid. Één van de doelstelling van de Nederlandse overheid is dat de digitale dienstverlening door de overheid beter moet. Burgers en bedrijven moeten uiterlijk in 2017 zaken die ze met de overheid regelen, digitaal kunnen afhandelen. Om dat te realiseren is specifieke IT-kennis nodig. Calco biedt deze kennis.

Calco en de overheid

Het streven van de overheid om volledig digitaal te zijn in 2017 vereist een grote flexibiliteit en intelligentie van de IT-omgevingen, waarbij informatiebeveiliging een cruciale rol speelt. Niet alleen is de schaal waarop deze IT-landschappen moeten functioneren zeer groot, ook de eisen van de gebruikers (burgers) worden steeds hoger.

Calco heeft ervaring met ondersteuning van de implementatie van ERP-pakketten

Door het samenvoegen en delen van informatie tussen verschillende overheidsinstellingen is er behoefte aan een andere architectuur. Calco heeft hier ervaring mee. Bijvoorbeeld met ondersteuning van de implementatie van deze ERP-pakketten. Hierdoor kan Calco assisteren bij het behalen van de overheidsdoelstellingen door inbreng van specifieke kennis over de betreffende pakketten en architectuurmodellen.