Markten

Zorg

Calco ontzorgt met IT oplossingen op maat

Geen enkele organisatie kan nog zonder IT. IT is een onmisbaar onderdeel van de zorgverlening geworden, zowel in ziekenhuizen als in zorginstellingen. De toepassingen lopen uiteen van online EPD’s en e-health tot domotica en clinical decision support. Calco draagt bij aan alle aspecten van IT binnen de zorg.

IT in de zorg

IT wordt in toenemende mate ingezet om kostenbesparingen en kwaliteitsverbeteringen in de zorg te realiseren. Dit gebeurt niet alleen door het optimaliseren van ondersteunende en administratieve processen, maar ook door het inzetten van slimme oplossingen voor de behandeling en verzorging van patiënten. Als gevolg van deze ontwikkelingen zal het aantal applicaties en interfaces de komende jaren blijven groeien, zullen nieuwe technologieën elkaar sneller opvolgen en zullen meer gebruikers (zorgverleners en patiënten) afhankelijk worden van IT. Daarmee neemt niet alleen het belang van de kwaliteit van IT toe; ook wordt er steeds meer flexibiliteit en aanpassingsvermogen gevraagd van de systemen en de organisatie die deze levert.

Dit vraagt om specialisten met kennis; zowel van de techniek als van de zorg. Specialisten die een meerwaarde voor de patiënt creëren. Mensen die deze innovatie niet alleen kunnen volgen, maar initiatief nemen om het te realiseren. Calco draagt bij aan de kwaliteit van zorg, door de inzet van gedreven, hoogopgeleide professionals. Professionals met een ‘let’s get IT done’ mentaliteit.

Onze kracht ligt enerzijds in het aanbieden van jonge IT high potentials die analytisch sterk en communicatief vaardig zijn, en een frisse blik hebben. Anderzijds biedt Calco de mogelijkheid om ervaren mensen tijdelijk in te zetten, om projecten in beheer te nemen of om uw medewerkers specialistische kennis bij te brengen.

Door de ruime ervaring in de zorgsector, in zowel zorginstellingen (care) als ziekenhuizen (cure), heeft Calco de juiste expertise in huis om IT-ontwikkelingen bij u te begeleiden.

Door de ruime ervaring in de zorgsector, in zowel zorginstellingen (care) als ziekenhuizen (cure), heeft Calco de juiste expertise in huis om IT-ontwikkelingen bij u te begeleiden. Naast de inzet van vaste of tijdelijke medewerkers kunnen wij tevens een passend opleidingstraject voor uw medewerkers bieden dat toegespitst is op de diverse applicaties in de zorg, zoals ChipSoft EZIS.NET, HIX of EPIC. Maar ook op het gebied van Scrum, Business Intelligence, Oracle of SAP kunnen we u van dienst zijn. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen.