Maurice Peeters nieuwe CCO bij Calco

 In Uncategorized

Calco, al 16 jaar de grootste talentontdekker van Nederland, heeft wederom een nieuw talent ontdekt: Maurice Peeters. Peeters start 10 februari 2020 als de nieuwe CCO bij Calco. Hij volgt hierin Rianne Kool op die de functie de afgelopen drie jaar heeft bekleed. Voor Kool werd het, na haar jarenlange inzet, tijd het stokje over te dragen. Na de overdracht gaat Kool verder in een andere executive rol binnen Calco.

Calco is verheugd over de komst van Peeters. CEO Kelly Grooteman: “Maurice is een bekend gezicht in zowel de recruitment- als de talentontwikkeling branche. Zo was hij de afgelopen jaren actief als Director bij YoungCapital NEXT. En is hij daarvoor binnen Adecco Group bezig geweest met learning & development op internationale schaal.”

Een enorme aanwinst voor Calco. Het bedrijf houdt zich namelijk in binnen- en buitenland bezig met het opleiden van jonge getalenteerde starters op de arbeidsmarkt. Deze starters – vaak zonder ervaring in IT, Finance of Commercie – worden tijdens een traineeship periode van twee jaar opgeleid tot IT, Finance of Commerciële professionals. Grooteman vervolgt: “Calco is actief binnen vier Europese landen. Onze trainees hebben momenteel opdrachten bij grote en vaak internationale bedrijven in Nederland, België, Duitsland en zelfs Spanje. Maurice heeft een scherp oog voor ontwikkeling en het spotten van nieuwe kansen. We zijn ervan overtuigd dat hij onze teams in binnen- en buitenland zal helpen zich verder te ontplooien en nóg succesvoller te worden.”

Peeters over zijn nieuwe functie: “Ik heb enorm veel zin om bij Calco aan de slag te gaan. Door slim buiten de hokjes te denken, is Calco de afgelopen jaren gigantisch gegroeid. Het is een club jonge mensen die enorm eager is het succesvolle Calco concept verder uit te bouwen. Ik ben zelf ook enorm ambitieus en heb tijdens mijn kennismaking al gemerkt dat we deze mindset delen. Ik kijk er dan ook naar uit samen met mijn nieuwe team te gaan knallen.”

Over Calco
Calco is een zakelijke IT en Finance dienstverlener, gespecialiseerd in het opleiden, detacheren en coachen van jonge en ervaren IT-professionals en jonge Finance professionals. Het bedrijf is in 2004 opgericht en heeft sindsdien een enorme groei doorgemaakt. Het bedrijf telt op het moment zo’n 600 werknemers en heeft sinds de oprichting zo’n 2500 professionals geholpen bij een succesvolle carrière in de IT en Finance.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: [email protected]

Recent Posts

Start typing and press Enter to search