€500,- verdienen was nog nooit zo makkelijk

Wij zijn op zoek naar de beste kandidaten voor onze IT- en Finance & Control traineeships. Daarom belonen we iedereen die een geschikte kandidaat aandraagt met maar liefst € 500,- (Zie actievoorwaarden). En het mooie is: je mag meerdere mensen aandragen! Dat betekent dus ook dat je vaker de bonus kunt verdienen. Katsjing!

Wat is een IT- Finance traineeship eigenlijk?

Onze traineeships bieden de mogelijkheid om je binnen twee jaar te ontwikkelen tot echte IT óf Finance professional. Geen relevante opleiding gevolgd? Dat maakt niet uit. Binnen twee maanden word je opgeleid in ons interne opleidingscentrum in Amsterdam.

Trainees worden betaald vanaf dag 1, het gehele traject begeleid door een persoonlijke coach en na twee maanden kijken we samen met de trainee naar een passende functie bij een top 200 bedrijf van Nederland!

Een geschikte kandidaat heeft:
  • hbo- of wo denkniveau;
  • geen of een aantal jaar werkervaring;
  • interesse in IT of Finance, of dit nou van jongs af aan al zo was of dat dit later is ontwikkeld;
  • een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Ja, ik wil een trainee aandragen

Super! Zoals we al zeiden, meedoen is easy. Je doorloopt simpelweg de volgende drie stappen:

Stap 1. Jij wijst jouw kennis op het IT Traineeship of Finance & Control Traineeship

Stap 2. Is jouw kennis enthousiast? Attendeer de desbetreffende persoon erop jouw naam te noemen in zijn/haar motivatiebrief;

Stap 3. Stuur een mail naar [email protected] met de nodige informatie* (klik op de link en je ziet precies wat we van je nodig hebben). Jouw mail en de sollicitatie van degene die jij aandraagt, moeten binnen 24 uur van elkaar bij ons binnenkomen. Anders kan er helaas geen aanspraak worden gemaakt op de bonus van € 500,-.

*Om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen we jou om je gegevens achter te laten. Zo weten wij naar wie we de bonus mogen sturen bij een succesvolle match, wel zo handig!

Twijfel je nog? Draag nu een geschikte kandidaat aan, want:
  • Je maakt jouw kennis blij met een geweldige carrière bij één van de top 200 bedrijven van Nederland (betaald vanaf dag 1)!
  • Jij hebt nog nooit zo gemakkelijk €500,- verdiend.
  • Hoe meer mensen je aandraagt, hoe meer je verdient.
  • Meedoen is easy, vul bovenstaande mail in en zorg dat jouw kennis binnen 24 uur solliciteert en jouw naam vermeld. We hebben de mail al voor je ingevuld!

Vrienden informeren? Deel onderstaand bericht op je socials:
Ben jij klaar voor een nieuwe stap in jouw carrière? Afgestudeerd maar nog niet uitgeleerd?
Wie weet is een traineeship iets voor jou! Lees snel verder.

In een traineeship bij Calco word je opgeleid tot Finance of IT professional. Je start met een interne opleidingsperiode van twee maanden en hierna vervolg je je leertraject met een inzet van twee jaar bij een top 200 bedrijf van Nederland. Tijdens het hele traject word je begeleid door een persoonlijke coach én volg je diverse trainingen samen met mede-trainees, een groep waar je steeds contact mee houdt. Een enorme boost voor je cv én je netwerk.

Nog een groot voordeel? Het maakt niet uit wat je hebt gestudeerd! Als je een hbo of wo diploma hebt, kun je solliciteren. Is er een match en start je in één van onze traineeships? Dan:

- Krijg je een vast contract
- Word je vanaf dag één betaald
- Word je ingezet bij een top 200 bedrijf van Nederland
- En groei je mega snel naar medior niveau

Is dit wat voor jou? Check hier de vacatures en stuur mij een berichtje!