Homepage Events Inhousedag 10 juni

Inhousedag 10 juni

10 juni 2022 | van 12:00 tot 16:30 uur
Locatie Gatwickstraat 21, 1043 GL Amsterdam

Het vinden van een baan en een nieuwe werkgever die echt bij jou past, is lastig genoeg. Wel zo fijn dus als je van tevoren al op een laagdrempelige manier de sfeer kunt proeven, je vragen kunt te stellen en kennis kan maken met misschien wel jouw toekomstige collega’s. Benieuwd hoe het is bij Calco? Meld je dan aan voor onze inhousedag! We verwelkomen je graag op ons kantoor.


HOE ZIET DE DAG ERUIT?


12:00Ontvangst
12:10Welkomstwoord
12:15Bedrijfspresentatie
13:00Netwerklunch met trainees
13:45Workshop
14:30Presentatie - Trainee op inzet
15:00Pauze
15:30Workshop 2
16:30Afsluiting


WAT KUN JE VERWACHTEN?


Tijdens de inhousedag willen wij jou zo goed mogelijk laten zien hoe het is om in de IT te werken. Er komen trainees langs om te vertellen over het traineeship, je volgt IT workshops om te ontdekken of IT bij jou past én we vertellen je meer over de opbouw van onze traineeships. Wil jij meer weten over het Finance & Control Traineeship? Ook dan ben je meer dan welkom! Tijdens de inhousedag maak je vast kennis met het IT gedeelte van het Finance & Control traject en kun je met al jouw vragen terecht. Naast inhoudelijke informatie over onze traineeships, vertellen we je graag meer over onze organisatie en waarom wij dingen doen zoals we doen!

VOOR WIE IS DE CALCO INHOUSEDAG?


Ben jij geïnteresseerd in een van onze traineeships (IT of Finance & Control) en wil je graag de sfeer proeven bij Calco? Of twijfel je misschien nog of een carrière in de IT of Finance wel echt iets is voor jou? Dan is onze inhousedag perfect voor jou!

Bezig met laden..