Homepage Events Meet Calco 15 juli 2022

Meet Calco 15 juli 2022

15 juli 2022 | van 14:00 tot 16:30 uur
Locatie Gatwickstraat 21, 1043 GL Amsterdam

HOE ZIET DE middag ERUIT?

In 2,5 uur tijd leer jij Calco kennen, vertelt een trainee op inzet over zijn ervaringen, doe je een korte, leuke IT workshop en kun jij al je vragen stellen aan een IT docent en een sociale vaardigheden docent. Zo weet jij precies hoe de lessen eruitzien en wat jou te wachten staat als je een traineeship bij Calco volgt.
Na 2 uur nog niet uitgekletst? Sluit aan bij de vrijdagmiddagborrel en kom in contact met huidige trainees en kantoorpersoneel. Het wordt gegarandeerd gezellig!

VOOR WIE IS DE Meet CALCO?

Voor iedereen die mogelijk interesse heeft in IT en zich graag iets meer wilt verdiepen in de mogelijkheden. Wil je graag de sfeer proeven bij Calco? Dan is dit een mooi moment! Je kunt het kantoorpand zien, je vragen stellen (over de traineeships) en kennismaken met jou -misschien wel- toekomstige collega's. Oja, en spreekt het Finance traineeship jou aan? Dan ben je natuurlijk ook welkom.

Aanmelden

Lijkt het jou leuk om langs te komen en je vragen te stellen? Tof! Maak van te voren vast een vragenlijstje, zodat je voorbereid bent en alle informatie krijgt waar je naar zoekt.

Meld je snel aan!

Bezig met laden..