Homepage Events Erasmus Recruitment Days

Erasmus Recruitment Days

3 februari 2022 | van 10:00 tot 13:00 uur
Locatie Erasmus University Campus

De IT is enorm breed. Wil je hier meer over weten en studeer je aan de Erasmus University? Wij komen naar je toe op de Erasmus Recruitment Days. Het is ons doel om jou kennis te laten maken met Calco en onze traineeships. We vertellen je graag meer over onze organisatie en waarom wij dingen doen zoals we doen. Dit is de perfecte manier om Calco beter te leren kennen.


Programma


10:00 - 13:00
Workshop


workshop Heineken Case


Deze workshop richt zich op een van de cruciale, niet-technische rollen binnen IT: Business Analist. Je werkt in kleine teams om een van onze unieke en uitdagende Heineken Case op te lossen. Hierbij ervaar je wat er komt kijken bij het zijn van een Business Analist. Creativiteit en out-of-the-box denken zijn vereist om tot een succesvolle oplossing te komen!


Voor wie?


Ben jij geïnteresseerd in een van onze traineeships (IT of Finance & Control) en wil je graag weten hoe het is om bij Calco te werken? Of twijfel je misschien nog of een carrière in de IT of Finance wel echt iets is voor jou? Dan ontmoeten wij jou graag op de Erasmus Recruitment Days in Rotterdam!

Klik hier voor meer informatie!