Homepage Events Webinar 7 oktober

Webinar 7 oktober

7 oktober 2022 | van 11:45 tot 13:30 uur
Locatie Online

Het vinden van een baan en een nieuwe werkgever die echt bij jou past, is lastig genoeg! Wel zo fijn dus als je van tevoren al op een laagdrempelige manier de sfeer kunt proeven, je vragen kunt stellen en kennis kan maken met misschien wel jouw toekomstige collega’s. Benieuwd hoe het is bij Calco? Meld je dan aan voor onze webinar!


Wat gaan we doen?

11:45Inloggen op de webinar
12:00Opening over Calco en de IT

De opleidingsperiode

Intake, inzet en begeleiding

Een trainee op inzet vertelt
13:00Functie in de praktijk
13:30Einde webinar


Wat kun je verwachten?


De webinar heeft als doel om jou zo goed mogelijk te laten zien hoe het is om in de IT of Finance te werken en hoe we dit bij Calco voor je mogelijk maken. We bespreken wat voor een bedrijf Calco is, verduidelijken de richtingen in de IT en gaan natuurlijk in op de diverse traineeships van Calco.

Tijdens deze sessie is het van groot belang dat jij weet waar Calco voor staat en wat de mogelijkheden voor jou zijn. We geven graag uitgebreid antwoord op jouw vragen.Voor wie is de Calco webinar?


Ben jij geïnteresseerd in een van onze traineeships (IT of Finance & Control) en wil je graag in contact komen met huidige werknemers? Of twijfel je misschien nog of een carrière in de IT of Finance wel echt iets voor jou is? Dan is deze webinar perfect voor jou!Aanmelden


Voor deze webinar kun je je aanmelden tot vrijdag 7 oktober 10.00 uur.

Bezig met laden..