In Uncategorized

Calco, al 17 jaar de grootste talentontdekker van Nederland, heeft haar directieteam uitgebreid met Paul van der Marck. Van der Marck breekt door een ongekend glazen plafond, want tot voor kort bestond de directie van het bedrijf alleen uit vrouwen.

Kelly Grooteman, CEO van Calco: “Wij moeten echt werken aan ons mannenquotum. Op ons hoofdkantoor werken al enige tijd meer vrouwen dan mannen. Dat zie je ook terug in ons MT en directieteam.”

Het bedrijf, dat getalenteerde professionals een kans biedt op een mooie carrière in de IT of Finance, strijdt al jaren voor een betere man-vrouw balans in van oudsher door mannen gedomineerde beroepen. Grooteman: “Dat lukt ons zo goed, dat de verhouding hier en daar omslaat naar meer vrouwen dan mannen. Met de komst van Paul zijn wij meer in balans.”

Van der Marck treedt op 1 februari in dienst als de nieuwe Commercieel Directeur bij Calco. Het bedrijf is blij met de komst van Van der Marck. CEO Kelly Grooteman: “Paul heeft een schat aan ervaring als commercieel leider in de IT en Finance branche.” Met bedrijven als Ordina, IBM en Sentia op zijn cv, is hij voor Calco een mooie aanvulling in de directie. Het bedrijf timmert aardig aan de weg als belangrijke partner voor de top 200 van het Nederlandse bedrijfsleven als het gaat om strategische personeelsplanning op IT en Finance gebied.

Calco houdt zich onder andere bezig met het opleiden van jonge getalenteerde starters op de arbeidsmarkt. Deze starters – zonder ervaring in IT of Finance – worden tijdens een traineeshipperiode van twee jaar opgeleid tot IT of Finance professionals. Maar ook professionals op medior en senior niveau biedt Calco ruime mogelijkheden om te groeien in hun vakgebied en ervaring op te doen bij verschillende top bedrijven. Grooteman vervolgt: “Calco ondersteunt en adviseert grote en vaak internationale bedrijven bij het vervullen van hun strategische personeelsbehoefte op IT en Finance vlak. Paul heeft een scherp oog voor ontwikkelingen in de markt en het in kaart brengen van de juiste kansen. We zijn ervan overtuigd dat hij zal bijdragen aan de verdere ontplooiing van onze business.”

Van der Marck over zijn nieuwe functie: “Ik heb de afgelopen periode al kennis mogen maken met het energieke team van Calco en kijk er enorm naar uit om met deze leuke club mensen verder te bouwen. Calco heeft altijd slim buiten de hokjes gedacht. Het bedrijf kijkt niet naar het cv van het verleden, maar naar de toekomstmogelijkheden die kandidaten hebben op basis van hun talenten, skills en ambities. Door sterke punten uit te bouwen en hun leerpunten aan te pakken op zowel hard- als softskill gebied, groeien onze professionals razendsnel in hun carrière en zijn ze een aanwinst voor elk bedrijf waar zij aan de slag gaan. Ik kijk er dan ook naar uit om deze professionals samen met mijn nieuwe team te matchen aan de ambities van onze opdrachtgevers.”

Over Calco
Calco is een zakelijke IT en Finance dienstverlener, gespecialiseerd in het opleiden, detacheren en coachen van junior, medior en ervaren IT-professionals en jonge Finance professionals. Het bedrijf is in 2004 opgericht en heeft sindsdien een enorme groei doorgemaakt. Het bedrijf telt op het moment zo’n 600 werknemers en heeft sinds de oprichting meer dan 2.600 professionals geholpen bij een succesvolle carrière in de IT en Finance.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: [email protected]

Calco

Gatwickstraat 21
1043GL Amsterdam
T: 020-7652652
E: [email protected]

Recent Posts

Start typing and press Enter to search