Iets voor jou?

Ben jij een pietje precies, integer en word jij enthousiast van werken met cijfers? Raak jij daarnaast niet in paniek van veel verantwoordelijkheid op je nemen? Dan kan een rol als accountant misschien wel iets voor jou zijn. Begin jouw finance carrière met het Finance traineeship van Calco en wordt opgeleid tot accountant.

Werken als accountant via Calco.

Wat doet een accountant?

Als accountant houd je je bezig met het controleren van jaarrekeningen en financiële overzichten. Als ‘Chef Boekhouding’ heb jij inzicht in de cijfers en zorg je dat er foutloze rapportages aangeleverd worden.

Werken als accountant via Calco.
Digitalisering in het vakgebied

Financiële afdelingen worden de laatste jaren flink gedigitaliseerd. Er wordt steeds vaker gebruik gemaakt van slimme boekhoudprogramma’s om alle financiële gegevens zo goed mogelijk te documenteren. Om deze data te begrijpen, analyseren en controleren, komt kennis van data-analyse (IT) goed van pas.

Werken als accountant via Calco.
Lessen
Nadat je in de eerste twee weken basiskennis opgedaan hebt van Finance, ga je je specialiseren. Om de rol van accountant goed onder de knie te krijgen, haal je naast het opdoen van verdergaande financiële kennis ook certificaten als PowerBI, Advanced Excel en WFT.
Daarnaast dagen we je op soft skill vlak uit met meerdere trainingen. Je krijgt meer inzicht in jezelf, je uitdagingen en je talenten. Deze kennis kun je allemaal toepassen als je eenmaal bent begonnen in je opdracht.
Werken als accountant via Calco.

Opdrachtgevers

Na de twee maanden interne opleidingsperiode, ga je aan de slag bij een van onze opdrachtgevers waar jij je verder gaat ontwikkelen. Vrijwel al onze opdrachtgevers behoren tot de top 200 bedrijven van Nederland, denk aan Rabobank, Nationale Nederlanden en PGGM. Waar jij start? Dat bepalen we samen, aan de hand van jouw specialisatie, jouw wensen en aansluiting bij een bepaalde bedrijfscultuur.

Waarom starten als accountant?

Werken als accountant via Calco.
Verantwoordelijkheid

Als accountant ben je verantwoordelijk voor alle financiële verslagen van een bedrijf.

Werken als accountant via Calco.
Toekomstgarantie
Omdat dergelijk werk niet geautomatiseerd kan worden, betekent een baan in accountancy vrijwel 100% baangarantie.
Werken als accountant via Calco.
Impact

Doordat jij jaarverslagen, jaarrekeningen en financiële overzichten bewaakt en controleert, kun jij met de rapporten impact maken binnen een bedrijf.

Start het Finance traineeship

Zie jij jezelf wel in een accountantsrol maar heb je geen Finance achtergrond? Goed nieuws, met elke studieachtergrond kun jij het Finance traineeship starten.

Vragen?

Heb je nog vragen over het Finance traineeship? Schroom niet om contact met ons op te nemen. Even bellen, een mailtje sturen of een berichtje via WhatsApp, alles kan!