Calco staat in de top 10 van snelst groeiende bedrijven van Nederland. Dat bleek tijdens een business event in Ahoy waar het Erasmus Centre for entrepreneurship (onderdeel van de Rotterdam School of Management, Erasmus University) samen met nlgroeit de 250 snelst groeiende Nederlandse bedrijven presenteerden.

Deze top 250 bestaat uit bedrijven die tussen eind 2015 en eind 2018 het snelst groeiden en de meeste nieuwe banen creëerden. De CEO van Calco, Kelly Grooteman, is trots: “Calco is ambitieus en groeit ontzettend hard. En dit blijft niet onopgemerkt. Dat wij de top 10 hebben bereikt is de kroon op ons harde werk.”

Calco leidt al 12 jaar jonge getalenteerde starters op de arbeidsmarkt, zonder ervaring in de IT, gedurende een tweejarig traineeship op tot IT professionals. Zo spelen zij op een innovatieve manier in op het tekort aan jonge IT professionals in de markt. Kelly Grooteman: “We selecteren onze mensen voor ons Calco MasterClass traineeship met een unieke insteek. Zo creëren we niet alleen banen voor starters op de arbeidsmarkt maar brengen we onze opdrachtgevers ook kandidaten met een verfrissende kijk op IT. De kwaliteit die wij leveren wordt in binnen- en buitenland enorm gewaardeerd door onze opdrachtgevers. Onze trainees hebben onbeperkte opleidingsmogelijkheden en krijgen elk een persoonlijk ontwikkelplan. Goed werkgeverschap en persoonlijke aandacht staan bij ons op één.”

Met het behalen van de achtste plaats is van rustig achterover leunen geen sprake. Grooteman: “Natuurlijk eindigt het niet met deze prestatie. Sterker nog, Calco heeft het voornemen om deze groei de komende jaren door te zetten. Dit is nog maar het begin! Zo verhuizen wij dit jaar naar Amsterdam Sloterdijk om onze groei nóg verder te realiseren.”

Recent Posts