Vlekkeloos thuiswerken dankzij Virtual IT professionals

Sinds de corona quarantaine maatregelen zijn verscherpt, werkt Nederland massaal thuis. Dit terwijl het gros van de Nederlandse bedrijven dit niet gewend is en hier niet altijd even goed op was voorbereid. Door de snelheid waarmee het virus ons land in de greep kreeg, was een stresstest (een test waarbij iedereen thuiswerkt om te kijken of de IT systemen het aankunnen) voor veel bedrijven geen reële optie meer.

De ‘livegang’ van het massaal thuiswerken zonder testfase pakte soms gelukkig goed uit. Een aantal bedrijven heeft de zaken echt goed op orde. Zij maken het voor werknemers mogelijk probleemloos thuis te werken. De VPN verbinding is stabiel, bestanden staan in de cloud en zijn voor iedereen toegankelijk. Verder hebben alle werknemers het juiste materiaal om thuis slagvaardig te zijn. Wel zo fijn in tijden waarin alles anders loopt dan gepland.

Er zijn echter ook bedrijven bij wie dit helaas anders uitpakte. En waarbij de effectiviteit van het thuiswerken zelfs wordt beknot door de manier waarop IT is georganiseerd. Die bedrijven schieten wij te hulp met onze Virtual IT professionals. Dit zijn IT’ers van vlees en bloed op junior, medior of senior niveau die je bedrijf tijdelijk kunnen helpen met alle IT issues waar je nu tegenaan loopt. Niet op kantoor, maar vanaf een externe locatie. Safety first! Nieuwsgierig? Ontdek wat een Virtual IT professional van Calco voor jou kan betekenen.

Wat kan een Virtual IT Professional voor jou betekenen?

We hopen natuurlijk allemaal dat het corona virus ons niet te lang in de greep houdt. Maar juist omdat we niet precies weten hoe lang de situatie gaat duren, is het belangrijk dat je medewerkers hun werk zo goed mogelijk kunnen doen. Hulp inroepen om dit te faciliteren, is daarom een verstandige keuze.

Zij ontzorgen je op een breed IT vlak:

  • Het opzetten van VPN/WAN/LAN verbindingen
  • 1e, 2e en 3e lijns IT-support
  • Systeembeheer op afstand

Behoefte aan een Virtual IT professional van Calco?

Waarom een Virtual IT Professional?

Wij hebben ervaring met het detacheren van professionals op elk niveau. Van junioren tot senioren. En in normale situaties, komen deze collega’s bij jou op kantoor. Maar in deze bijzondere tijd, denken wij mee met onze opdrachtgevers en helpen onze professionals je op afstand. Een goede IT professional kan je namelijk vanuit elke locatie helpen.

Onze IT’ers hebben een bak aan ervaring en een analytisch vermogen om jaloers op te zijn. Ze weten waar ze het over hebben, zijn nieuwsgierig en pakken snel en flexibel nieuwe projecten op. Onze Virtual IT professionals hebben ervaring met: Cisco, Citrix, 1e, 2e en 3e lijns support, Windows, Linux, Unix, Red Hat, Azure, Security kennis en VPN/WAN/LAN verbindingen. Zo ontzorgen zij onze opdrachtgevers op een zeer breed vlak. Uiteraard met de kwaliteit die ze van ons gewend zijn.

Wij garanderen snelheid

Juist bij het invullen van tijdelijke opdrachten draait alles om snelheid. Wij helpen je dan ook graag om in korte tijd de juiste persoon voor je uitdaging te vinden. Doordat wij onze ervaren professionals goed kennen, zijn wij in staat om snel de perfecte kandidaat te kunnen aandragen.

Behoefte aan een Virtual IT professional van Calco?

Start typing and press Enter to search