Homepage Voor opdrachtgevers Finance trainees

Finance talent voor jouw organisatie

Finance professionals van Calco

Analytisch, leergierig en communicatief vaardig

In een krappe arbeidsmarkt als deze is het lastig goede en gedreven Finance professionals te vinden. Al 20 jaar is Calco IT talentontdekker én opleider. Sinds een aantal jaar hebben wij ons ook gespecialiseerd in het ontdekken en opleiden van Finance professionals. Benieuwd wat onze Finance professionals te bieden hebben? We vertellen je graag meer.

Wij leiden Finance talent op tot Finance professional!

Onze professionals

Wij geloven in het concept dat gemotiveerde en leergierige young professionals - ongeacht hun studieachtergrond - erg succesvol kunnen worden in het Finance vak. Onze Calco trainees worden door de opdrachtgevers gezien als ontzettend leergierig, flexibel en communicatief zeer sterk. Juist hun frisse blik in een nieuw werkveld kan op jouw afdeling zorgen voor verbetering en vernieuwing in werkprocessen. 
Wij leiden Finance talent op tot Finance professional!

Finance traineeship

De trainees starten het Finance traineeship met een interne opleidingsperiode van twee maanden, waarin zij de grondbeginselen van het Finance vak leren, zoals financiële administratie en jaarrekeningen, fiscale basisconcepten en corporate Finance. Ook behalen zij het WTF Basis certificaat. Daarnaast komt IT aan de orde: trainees leren de belangrijkste componenten van databases en databasemanagementsystemen, zij passen SQL toe en kunnen certificaten behalen als Scrum, Advanced Excel, Power BI en Business Intelligence. Trainees kiezen in samenspraak met ons een specialisatie waar zij zich verder in zullen bekwamen. Niet alleen hard skills komen aan bod, ook krijgen trainees diverse vaardighedenlessen in de opleidingsperiode.

Wij leiden Finance talent op tot Finance professional!

Specifieke behoefte?

Als strategische partner vinden wij het belangrijk om goed te luisteren naar jouw personele uitdagingen en behoeften, zodat wij mee kunnen denken in de beste manier waarop we jouw bedrijf kunnen ondersteunen. Wij zijn hierbij in staat om op maat gemaakte trajecten aan te bieden. Door ons grote scala aan opleidingen en de flexibele, leergierige houding van onze trainees, kunnen we samen altijd een juiste oplossing vinden. Of dat nou in de richting van fintech, controlling, compliance of een andere specifieke richting is; we helpen jou graag op weg. Daarnaast kijken wij niet alleen naar de benodigde financiële kennis, maar ook naar de match van een trainee met jullie bedrijfscultuur. Wij geloven er namelijk sterk in dat dan pas echt een duurzame oplossing voor jouw organisatie ontstaat.

Neem contact met ons op

Wil je meer informatie over het inhuren van Calco Finance trainees? Neem gerust contact op.
Buck Bijlsma
Buck Bijlsma Key Accountmanager

Waar wij ook voor werken