IT talent voor jouw organisatie

IT’ers van Calco

Leergierig, flexibel en communicatief vaardig

Het blijft een flinke uitdaging om goede en gedreven IT’ers te vinden voor je organisatie. Iedereen vist in dezelfde vijver, op zoek naar getalenteerde IT’ers, maar zelden gaat dit gepaard met snel resultaat. Calco heeft hier een oplossing voor gevonden; waarom niet op een slimme manier getalenteerde mensen opleiden tot IT professional?

Wij leiden IT talent op tot IT professional!

Onze professionals

Inmiddels zijn wij al 20 jaar dé IT talent ontdekker van Nederland. Deze aanpak werkt. Onze opdrachtgevers merken dat Calco trainees ontzettend leergierig, flexibel en communicatief vaardig zijn. Juíst omdat zij nieuw zijn in het werkveld, zijn zij nieuwsgierig en stellen zij veel goede vragen. Door deze vragen te stellen, kunnen mooie, innovatieve ideeën ontstaan. Is jouw IT afdeling toe aan nieuwe, frisse energie? Wij helpen je graag!
Wij leiden IT talent op tot IT professional!

IT traineeship

In het IT traineeship van Calco starten trainees met een interne opleidingsperiode van twee maanden. Zij starten allemaal met een basiscursus IT. Om hen kennis te laten maken met agile werken, behandelen we de theorie in DevOps iteraties. Iedereen behaalt een Scrum- en SQL-certificaat en krijgt de mogelijkheid zich te verdiepen in Azure Cloud en hier ook een certificaat in te behalen. Vervolgens gaan trainees zich specialiseren in uiteenlopende richtingen. Naast deze focus op hard skills, richten zij zich de gehele opleidingsperiode ook de professionalisering van hun soft skills.

Wij leiden IT talent op tot IT professional!

Diverse functieprofielen

Als strategische partner denken wij graag mee met de uitdagingen die jij ervaart op jouw IT afdeling. Zo zijn we in staat om op maat gemaakte trajecten aan te bieden. Of je nu op zoek bent naar een DevOps engineer, cloud ontwikkelaar, functioneel beheerder, security officer, business analist of een specifieke en wellicht zeldzame expertise, bij Calco zijn de mogelijkheden eindeloos.

Een passend profiel
Bij het matchen van een trainee aan jouw organisatie, vinden wij het belangrijk om de vraag niet alleen in te vullen op basis van een technisch profiel, maar ook op basis van gewenste karaktereigenschappen van een trainee. Deze aanpak bewijst zich keer op keer: ruim 90% van onze trainees blijft na het afronden van het traineeship bij de opdrachtgever werken. Een duurzame oplossing voor jouw organisatie!

Neem contact met ons op

Wil jij graag meer informatie over het inhuren van Calco IT trainees? Neem gerust contact op.
Michael Kentrop
Michael Kentrop Strategisch Accountmanager

Waar wij ook voor werken