Opdrachtgevers aan het woord

Of het nu gaat om het aanpakken van vergrijzing, het invullen van specialistische vacatures of het aantrekken van nieuw talent; Calco trainees zijn van toegevoegde waarde in ieder team. Dat weten niet alleen wij, maar ook onze gewaardeerde opdrachtgevers. In de onderstaande cases delen drie opdrachtgevers hun ervaringen met de samenwerking met Calco en het inzetten van Calco trainees op hun afdeling.

Calco als oplossing voor vergrijzing

Vergrijzing is een onderwerp waarmee veel organisaties mee te maken hebben, waaronder ook Air France-KLM. Om deze vergrijzing voor te zijn en de IT-afdelingen te versterken met gekwalificeerd personeel, besloot KLM met Calco in zee te gaan. Mohamed Haddadi, Manager IT Operations, deelt zijn ervaring met de samenwerking met Calco en vertelt hoe Wouter Blom, Calco trainee en DevOps engineer, van toegevoegde waarde is binnen zijn team.

Nieuw talent voor ING

Michael Laan, de IT Chapter Lead bij ING, stond voor de uitdaging om nieuw talent aan te trekken voor de IT-afdelingen. Aangezien veel medewerkers al vijf tot tien jaar bij de bank werkzaam zijn, was het tijd om nieuw talent aan te trekken en hen voor te bereiden op de uitdagingen van het werk. ING koos voor Calco als een waardevolle partner in dit proces. Berend, Calco trainee, werd geselecteerd voor de rol van IT Risk Engineer, en vanaf de allereerste dag bleek dit een uitstekende keuze te zijn.

Een succesvolle samenwerking tussen Rabobank en Calco

Greg Teunissen, de IT Lead bij Rabobank, heeft al zes Calco trainees mogen verwelkomen, waarvan een aantal inmiddels in vaste dienst zijn. Niet alleen is Greg zeer tevreden over deze nieuwe aanwinsten, maar hij merkt ook op dat de teams het als plezierig ervaren om een Calco trainee te begeleiden. "Het valt eigenlijk niemand eens op dat ze met een trainee samenwerken," merkt Greg op. De samenwerking tussen Calco en Rabobank is een succesverhaal waarbij Calco Rabobank ondersteunt bij het aantrekken en behouden van hoogwaardig talent.

Neem contact met ons op

Wil jij graag meer weten over onze aanpak en wat wij jouw organisatie kunnen bieden? We denken graag met je mee!
Michael Kentrop
Michael Kentrop Strategisch Accountmanager