Talenten van Calco

De oplossing voor jouw personeelstekort

Het vinden van goede hoogopgeleide professionals in de IT en Finance branche is een uitdaging. Inmiddels loopt de werkdruk op, neemt je personeelstekort toe en lijkt de zoektocht eindeloos te duren. Bij je huidige werknemers loopt niet alleen de druk op, maar ook hun verloop neemt toe. Calco helpt je het tij te keren. Wij leiden startende professionals binnen onze traineeships op tot IT en Finance specialisten. Zij barsten van de energie om het verschil te gaan maken en staan te trappelen om bij je aan de slag te gaan.

Wij leiden IT talent op tot IT professional!

Voorkom tijdelijke inhuurkosten

Als goede vaste collega’s niet gevonden worden, wordt expertise vaak tijdelijk ingehuurd. Als deze externen hun opdracht hebben afgerond, vertrekken zij met alle kennis die ze bij jou hebben opgedaan. Met onze trainees is dit anders. Zij komen voor jou werken en worden hierbij intensief begeleid door een coach vanuit Calco. Zij volgen trainingen en cursussen om hen nog sneller te laten groeien. Ondertussen doen zij binnen jouw organisatie ervaring op. Met onze detavast constructie neem je onze professionals na ongeveer 24 maanden kosteloos over. Zij zijn op dat moment doorgegroeid naar medior niveau. Je investeert dus direct in een langetermijnoplossing.

Wij leiden IT talent op tot IT professional!

Duurzaam personeelsadvies

De perfecte kandidaat? Bestaat niet. Wij zullen je, als we jou en jouw organisatie niet door en door kennen, nooit bellen om een enkele kandidaat te pitchen.

Wat wij wel bieden? Strategisch personeelsadvies. En daarvoor moeten we elkaar eerst leren kennen. Als wij weten wat er bij je speelt, waar je tegenaan loopt en waar je de komende jaren behoefte aan hebt, kunnen wij je helpen. We horen graag wat je nu nodig hebt, maar nog liever wat er in de toekomst nodig is om je afdeling of bedrijf verder te kunnen ontwikkelen.

Wij bieden daarmee geen kandidaat, wij bieden een duurzame oplossing. Zo duurzaam, dat als wij overgaan tot een langdurige samenwerking, en wij kandidaten voor je vinden die heel goed passen in jouw team en organisatie, deze kandidaten 5 jaar na hun start in 85% van de gevallen nog steeds bij je werken.

Onze werkwijze

Ben je benieuwd naar Calco en onze werkwijze? Bekijk onderstaande video's en lees deze pagina door voor meer informatie.
Welke ontwikkelingen zien wij in de markt
Calco trainee aan het werk bij PostNL
Wij leiden IT talent op tot IT professional!

De beste kandidaat voor jouw team

Om jou goed advies te kunnen geven, onderzoeken we samen welke kandidaten jouw organisatie of team nodig heeft. Wij kennen onze trainees enorm goed. Door van jou te horen wat je nodig hebt, kunnen wij de beste match maken. En er zelfs voor zorgen dat kandidaten over kennis en vaardigheden beschikken die hard nodig zijn binnen jouw bedrijf. Daarnaast is het mogelijk kandidaten specifiek op te leiden voor een rol in je team. Ons doel: jou helpen bij het creëren van high performing teams.

Whitepaper High Performance Teams

Een High Performance Team behaalt betere resultaten. Maar wat maakt een team krachtig? Calco vroeg managers met minimaal 10 medewerkers in hun team naar de rol van hun afdeling. In dit onderzoek keken we naar de definitie, eigenschappen en opbouw van teams in relatie tot een High Performance Team. Benieuwd naar het onderzoek? Download de whitepaper hieronder.

Waar wij ook voor werken