Talent voor jouw organisatie

Talenten van Calco

IT en Finance professionals voor jouw afdeling

Goede IT en Finance professionals vinden is lastig. Calco heeft daar een mooie oplossing voor bedacht: wij leiden startende professionals binnen onze traineeships op tot IT en Finance specialisten. Zij barsten van de energie om het verschil te gaan maken en staan te trappelen om bij je aan de slag te gaan.

Hoe Calco jou kan helpen
 • Werving & selectie van goede professionals

  Het vinden van goede hoogopgeleide professionals in de IT en Finance branche is een uitdaging. Inmiddels neemt de werkdruk toe en projecten lopen vertraging op. Doordat Calco het wervings- en selectieproces uit handen neemt heb je hier geen omkijk naar. We horen graag jouw wensen en behoeften zodat wij de beste match kunnen maken tussen jouw organisatie en een of meer van onze professionals.

 • Verminderen externe inhuur

  Als goede vaste collega’s niet gevonden worden, wordt expertise vaak tijdelijk ingehuurd. Wanneer deze externe na afloop weer vertrekt, loopt de kennis uit je bedrijf. Calco trainees ontwikkelen zich zo'n 24 maanden op jouw afdeling en kunnen vervolgens kosteloos worden overgenomen. Je investeert dus direct in een langetermijnoplossing.

 • Vergrijzing

  De komende jaren stromen veel arbeidskrachten uit en gaan met pensioen. Tegelijkertijd breiden zowel de IT als de Finance branche zich in rap tempo uit. Calco kan je helpen met je strategische personeelsplanning. Welk talent heb je vandaag en morgen nodig om je doelstellingen te kunnen behalen? Dit is immers het moment om te werken aan je toekomstige workforce en young professionals te integreren in jouw organisatie.

 • Diversiteit

  Calco kijkt niet naar studierichting, religie, waar iemand zich mee identificeert of op wie iemand verliefd wordt. Wij geloven sterk in intrinsieke motivatie en het benutten van talent. Juist doordat iedere professional iets unieks meebrengt in een organisatie, ontstaat er meer creativiteit, worden zaken vanuit een andere invalshoek bekeken en levert dit betere resultaten op de werkvloer.Verminderen externe inhuur
Vergrijzing
DiversiteitOnze werkwijze

Door ons nauwkeurige werving- en selectieproces starten enkel de meest gemotiveerde young professionals met het traineeship. Zij leren in twee maanden tijd de basisfacetten van het IT- of Finance vak. Maar naast hard skills, krijgen zij ook trainingen in soft skills waardoor zij in korte tijd veel leren (over zichzelf) en een gerichte specialisatie kunnen kiezen.

Om een duurzame match te maken wordt er goed gekeken naar de wensen en behoeften van zowel jouw organisatie als de young professional. De young professional gaat zo'n twee maanden fulltime aan de slag in jouw team en wordt begeleid door Calco. Na deze periode kan de, inmiddels medior, kosteloos overgenomen worden.

Onze aanpak werkt

Succesvolle IT en Finance carrières

Stapt na twee jaar over naar de opdrachtgever

Is na vijf jaar nog in dienst bij de opdrachtgever

Jaar ervaring

Waar wij ook voor werken

Wat onze opdrachtgevers zeggen

ING over de samenwerking met Calco
KLM over de samenwerking met Calco

Neem contact met ons op

Wil jij graag meer informatie over het inhuren van Calco trainees? Neem gerust contact op.
Tineke Bouw
Tineke Bouw Strategisch Accountmanager

Whitepaper High Performance Teams


Een High Performance Team behaalt betere resultaten. Maar wat maakt een team krachtig? Calco vroeg managers met minimaal 10 medewerkers in hun team naar de rol van hun afdeling. In dit onderzoek keken we naar de definitie, eigenschappen en opbouw van teams in relatie tot een High Performance Team. Benieuwd naar het onderzoek? Lees de whitepaper hieronder.

BEKIJK WHITEPAPER