Weblog
Weblog

Calco is National Champion bij de European Business Awards 2015/16

20 nov. 2015
Naar overzicht

Calco, marktleider op gebied van werven, opleiden en inzetten van jonge IT-professionals, is uitgeroepen tot National Champion bij de European Business Awards. Deze internationale award toets Europese bedrijven op innovatie, visie en behaalde successen.

National Champion 2015-16

De European Business Awards richt zich op bedrijven die een belangrijke rol spelen in de ontwikkeling van een sterker en succesvoller bedrijfsleven, door heel Europa. In het negende jaar van de Awards doen meer dan 32.000 bedrijven uit 30 Europese landen mee aan de competitie. 678 organisaties zijn uitgeroepen tot National Champions en gaan door naar de tweede fase van de competitie.

Trots

Kelly Grooteman, directeur van Calco, is trots op de prestatie “We zijn de afgelopen jaren als organisatie hard gegroeid en zetten altijd de medewerker centraal. Wij zijn dan ook ontzettend trots om Nederland als National Champion te vertegenwoordigen. De European Business Awards zijn algemeen bekend als de showcase voor Europa's meest dynamische bedrijven en we kijken uit naar de volgende ronde van het jurerings proces. In een videopresentatie gaan wij ons unieke verhaal vertellen”. De jury bestaat uit diverse Europese topondernemers en oud-ministers.

Over Calco

Calco is een unieke speler in het werven, opleiden en inzetten van young professionals die geen IT-achtergrond hebben, maar wel de affiniteit. Het zijn starters op de arbeidsmarkt die beschikken over sterke communicatieve vaardigheden en met hun compentiesh verschil maken. Met bijna 300 medewerkers is Calco marktleider in recruitment van de moderne IT ’er. Het succes van Calco blijkt onder meer uit de diverse gewonnen awards zoals de European Business Awards, Traineeship of the Year en de FD Gazellen.