Weblog
Weblog

Calco roept uit tot stemmen om National Public Champion te worden!

13 jan. 2016
Naar overzicht

Calco is al National Champion en strijd nu voor de titel “National Public Champion” in de European Business Awards, gesponsord door RSM. Op dit moment is het mogelijk dat het publiek stemt op zijn of haar favoriet. Stemmen kan op de website www.businessawardseurope.com van 11 januari tot en met 26 februari 2016.

Kelly Grooteman, directeur van Calco zegt: “Met nog iets minder dan zeven weken stemmen te gaan, hopen we dat zoveel mogelijk mensen onze video zien en voor ons gaan stemmen! De publieke stem is voor ons erg belangrijk omdat het een erkenning is van onze eigen medewerkers en van onze relaties.”

Na de eerste stemronde is er een tweede stemronde, waarin de National Public Champions van 32 verschillende landen tegen elkaar strijden om uiteindelijk overall European Public Champion te worden. De tweede stemronde is tussen 7 maart en 26 april. Resultaten worden tijdens het European Business Awards Gala in juni 206 bekend gemaakt.

Adrian Tripp, CEO van de European Business Awards zegt: “Vorig jaar zijn er maar liefst 170.000 stemmen uitgebracht van over de hele wereld. Het is een erg belangrijk onderdeel van de Awards omdat het ondernemers een andere mogelijkheid geeft om hun successen te laten zien.”

“We hebben zelf bewust gekozen om onze successen te laten zien, de medewerkers zelf aan het woord te laten. Dit ligt ook helemaal in lijn met onze eigen cultuur waarin mensen geen nummertje zijn, ondanks dat er elk jaar 240 nieuwe collega’s bijkomen is er veel persoonlijke aandacht. We hopen dat dit ook goed te zien is in de uiteindelijke video," aldus Kelly Grooteman.