Weblog
Weblog

Calco sluit succesvol jaar af met gloednieuwe Ford Fiesta's

08 dec. 2016
Naar overzicht

Het jaar komt al weer bijna aan haar einde, maar de groei van Calco gaat stug door. Het afgelopen jaar is het aantal young professionals dat gestart is in de traineeships van Calco - ten opzichte van 2015 - met maar liefst 45 procent gestegen. Genoeg reden om het jaar af te sluiten met gloednieuwe leaseauto’s, zodat het bedrijf ook in 2017 kan blijven groeien.

De enorme groei die het bedrijf het afgelopen jaar doormaakte, heeft ervoor gezorgd dat het medewerkersbestand van de IT-detacheerder al meer dan 400 medewerkers telt. “De groei die we doormaken is voornamelijk te wijten aan het succes van ons traineeship: de Calco MasterClass. Eén van de aanvullende arbeidsvoorwaarden bij dit traineeship is de mogelijkheid om te rijden in een leaseauto. Een toename in het aantal trainees vraagt logischerwijs dus ook om nieuwe auto’s”, aldus Joost Schrama, wagenparkbeheerder Calco.

Samenwerking Broekhuis

Vanmiddag vond de officiële overdracht van de nieuwe auto’s plaats bij het hoofdkantoor van Calco in Maarssen. Ook dit keer werden de nieuwe Ford Fiesta’s geleverd door de firma Broekhuis, waar het bedrijf al een ruime tijd mee samenwerkt. Volgens Schrama is Calco met de levering van de auto’s helemaal klaar om het nieuwe jaar in te gaan: “We zijn erg benieuwd naar de mooie dingen die 2017 ons gaat brengen”.

IMG 3894