Weblog
Weblog

Calco wint felbegeerde Ruban d’Honneur

10 feb. 2016
Naar overzicht

Calco is gisteren door de vakjury van de European Business Awards uitgeroepen tot een van de 110 winnaars van de felbegeerde Ruban d’Honneur. Met het behalen van deze onderscheiding gaat Calco door naar de finale van de prestigieuze European Business Awards.

Dit jaar deden ruim 32.000 bedrijven mee aan de European Business Awards. Een jaarlijkse competitie waarin bedrijven uit heel Europa strijden om het behalen van één van de Awards. Eerder in de competitie werd Calco al uitgeroepen tot een van de 678 National Champions en ging daarmee door naar de tweede ronde. De vakjury benoemde Calco op basis van de schriftelijke aanmelding en de videopitch tot finalist en beloonde Calco met de Ruban d’Honneur onderscheiding.

EBA-Ruban-d-Honneur-2015-16

Ruban d’Honneur

Binnen de European Business Awards zijn er tien vaste categorieën waarin een award behaald kan worden. Per categorie worden de beste kandidaten beloond met de Ruban d’Honneur en zij gaan automatisch door naar de finale. Daarnaast kent de vakjury de Ruban d’Honneur ook toe aan bedrijven die positief zijn opgevallen en echt een indruk hebben gemaakt op de jury. Voor deze tien bedrijven is een extra categorie in het leven geroepen, namelijk The Chairman’s Selection. Calco behoort tot deze laatste categorie en maakt daardoor kans op The Chairman’s Selection Award. “Calco viel voornamelijk op doordat zij op een effectieve manier inspelen op de werkloosheid onder afgestudeerden en het gebrek aan vaardigheden binnen de IT-sector”, aldus Phil Forrest, voorzitter van de vakjury.

De laatste ronde van de European Business Awards bestaat uit de presentaties van de finalisten, waarin zij de jury moeten overtuigen van het feit dat zij de Award verdienen.

Publieksprijs

Calco maakt naast The Chairman’s Selection Award ook kans op de publieksprijs. Speciaal voor de publieksprijs maakte Calco een videopitch waar het publiek tot vrijdag 26 februari op kan stemmen. Bekijk de videopitch en help Calco ‘National Public Champion’ te worden door te stemmen op: http://www.businessawardseurope.com/vote/detail-ne...

Stem nu!