Weblog
Weblog

FD Gazellen Award 2016 voor Calco

28 okt. 2016
Naar overzicht

Met trots mogen wij mededelen dat Calco een FD Gazellen Award heeft gewonnen. Met het behalen van de award behoort Calco tot één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

“We zijn erg trots dat we ons dit jaar weer een FD Gazelle mogen noemen”, aldus Kelly Grooteman, directeur van Calco. Het behalen van de FD Gazellen Award 2016 onderstreept de missie van Calco om mens en organisatie uit te dagen om oneindig te groeien. “Dat je als bedrijf behoort tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland is een hele prestatie. Dit hadden we nooit kunnen realiseren zonder onze medewerkers, want hun inzet en prestaties zijn bepalend voor onze groei. We zijn onze medewerkers enorm dankbaar en hopen deze stijgende lijn de komende jaren samen voort te kunnen zetten”.

Over de FD Gazellen Awards 2016
De FD Gazellen Awards, een initiatief van Het Financieele Dagblad en Company.info, worden jaarlijks uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Om in aanmerking te komen voor een FD Gazellen, moet een bedrijf aan verschillende criteria voldoen. Zo moet het bedrijf onder andere financieel gezond zijn en een omzetgroei van minstens 20 procent hebben over de afgelopen drie jaar.

Naast de prijzen voor alle FD Gazellen, worden per regio negen prijzen uitgereikt voor de snelste groeiers binnen de categorie klein, middelgroot en groot. De prijsuitreiking vindt plaats op 15 november 2016.