Weblog
Weblog

Zevende FD Gazellen Award voor Calco

26 okt. 2017
Naar overzicht

Voor de zevende keer is Calco uitgeroepen tot FD Gazellen. Daarmee behoort de IT-detacheerder tot de 754 snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Directeur Kelly Grooteman: “We zijn erg trots dat we ook dit jaar weer tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland behoren. Het is onze missie om mens en organisatie uit te dagen oneindig te groeien en het behalen van de FD Gazellen Award laat zien dat wij zelf ook niet stil staan. Dat we de award voor de zevende keer in ontvangst mogen nemen, was niet mogelijk geweest zonder de inzet van onze medewerkers in het veld en op kantoor.”

De FD Gazellen Awards worden uitgereikt door het Financieele Dagblad. Om in aanmerking te komen voor de ranglijst van de jaarlijkse groeicompetitie, dienen bedrijven de afgelopen drie jaar minimaal 20% in omzet te zijn gegroeid en moeten zij het laatste jaar winstgevend hebben afgesloten. De FD Gazellen worden opgedeeld naar provincie en omzetgrootte.

De prijsuitreiking van de FD Gazellen voor Oost-Nederland en de bekendmaking van de Gouden FD Gazellen vindt plaats op donderdag 16 november in de Deventer Schouwburg.