In Uncategorized

Eén ding is helder: het coronavirus heeft een enorm effect op ons persoonlijk en maatschappelijk leven. De wereld staat op z’n kop en ook economisch krijgen we veel te verduren. Kantoorpanden sluiten hun deuren en Nederland werkt massaal thuis. Inmiddels merken we langzaam dat de maatregelen worden versoepelt omdat het aantal coronapatiënten op de intensive care daalt.

Ook bedrijven zien hierdoor de mogelijkheid het leven op kantoor weer op te starten. Of vinden we dat thuiswerken eigenlijk wel prettig? Uit onderzoek blijkt dat stelselmatig thuiswerken op langer termijn het werkgeluk van veel medewerkers verkleint. Het openen van het kantoor kan mogelijk leiden tot weer een hogere tevredenheid onder het personeel, en dat is immer wat je wil. Maar hoe ga je hiermee om in deze tijden? Hoe creëer je een veilige omgeving? En wanneer neem je de beslissing om weer (deels) naar kantoor te gaan?

Calco heeft de stap genomen en binnen een maand is het kantoor klaargestoomd voor de terugkomst. De eerste twee weken zijn inmiddels achter de rug en hieruit blijkt dat de extreme voorbereidingen en voorzichtigheid hun vruchten afwerpen.
De belangrijkste learnings worden gedeeld middels een whitepaper. Door de checklist te volgen, zou het mogelijk moeten zijn om een kantoor op kort termijn coronaproof te maken. Benieuwd naar de volledige whitepaper?

Hulp nodig?

Heb jij ook plannen om binnenkort weer naar kantoor te gaan maar kun je wel wat hulp gebruiken bij de aanpak? Of werk je inmiddels op kantoor en is er ruimte voor verbetering? Onze regels, protocollen, communicatie en learnings delen we graag. Benieuwd naar de mogelijkheden? Mail dan naar [email protected]. Alleen samen maken we een vuist tegen corona. Stay safe!

Recent Posts

Start typing and press Enter to search