Homepage Over Calco Missie & visie

Missie, visie en kernwaarden

Andere kijk op talent

Waar Calco voor staat

De essentie van Calco? Daarover vertellen we graag en vaak. We zijn namelijk enorm trots op onze identiteit en op onze andere kijk op talent. Werken bij en met Calco maakt je lid van een soort familie. Een familie die jong van geest is, flexibel is en open kijkt naar de wereld en de mensen die erin leven.

We dagen elkaar uit, streven naar verbetering en daarbij niet kijken naar hiërarchie, maar naar de inhoud van het verhaal dat er wordt verteld.

De missie, visie en kernwaarden van Calco.
Onze visie

We hebben grootse plannen. Onze andere kijk op talent werkt. Daarom willen we zoveel mogelijk mensen helpen hun potentie ten volle te benutten. Onze visie steken we niet onder stoelen of banken: een wereld waarin geen talent onbenut blijft.

De missie, visie en kernwaarden van Calco.
Missie

Er zijn zoveel mensen die na een studie of tijdens hun eerste stappen op de arbeidsmarkt het idee hebben dat er meer moet zijn. Die het gevoel hebben dat zij hun potentieel niet afdoende benutten. Omdat wij weten dat het anders kan, is het onze missie om ‘is dit het?’ in ‘dit is het!’ te veranderen. Het is namelijk ons talent om ieder talent op de juiste plek te zetten. Zo dagen we mens en organisatie uit om duurzaam te blijven groeien.

Onze kernwaarden
 • Vertrouwen

  We hebben vertrouwen in onze talenten en in onze klanten. Tegelijkertijd kunnen we door het vertrouwen dat we krijgen van onze talenten en klanten proactief handelen en verwachtingen overtreffen.

 • Aandacht

  Aandacht maakt het verschil. Daarom kijken we bij talenten naar de persoon in plaats van naar het cv en zoeken we bij opdrachtgevers naar de vraag achter de vraag.

 • Kwaliteit

  Wij leggen de lat hoog en staan voor kwaliteit. Je zou ons op basis hiervan exclusief kunnen noemen. In onze mensen, onze processen en onze manier van samenwerken. Maar niet zonder inclusief te blijven. Talent heeft vele gezichten en diversiteit draagt hier alleen maar aan bij.

 • Grensverleggend

  We zien en benutten kansen om zo op een onderscheidende manier de markt te veranderen en blijvend vooruitgang te boeken.

 • Eigenwijs

  We hebben lef en durven risico’s te nemen. We zijn recht voor z'n raap, eerlijk en maken het verschil met onze persoonlijkheid.