Homepage Blogs Frank Sieben nieuwe Financieel Directeur Calco

Frank Sieben nieuwe Financieel Directeur Calco

Amsterdam, 1 september 2023

Calco kondigt met trots de toetreding aan van Frank Sieben als nieuwe CFO. Calco, al 19 jaar de grootste talentontdekker van Nederland, gaat daarmee van één naar twee directieleden. Met zijn rijke ervaring als financial in de HR dienstverlening, bij bedrijven als Olympia, Tempo-Team, Yacht en Randstad, is Frank voor Calco een waardevolle aanvulling in de directie. Het bedrijf timmert aardig aan de weg als belangrijke partner voor de top 200 van het Nederlandse bedrijfsleven als het gaat om strategische personeelsplanning op IT en Finance gebied.

Frank treedt per 1 september officieel in dienst als de nieuwe Financieel Directeur. Zijn keuze voor Calco is beslist niet vreemd: “Ik kan mij volledig vinden in onze visie: wij laten geen talent onbenut. We ontdekken en ontwikkelen talenten van onze trainees en vinden geschikte werkplekken in de IT of Finance waar zij zich verder kunnen ontplooien. Op deze manier helpen wij hen bij het realiseren van hun droomcarrière en ondersteunen we bedrijven bij het vinden van de beste professionals om hun organisatie te versterken. Onze aanpak zorgt voor een ontzettend diverse groep ambitieuze en leergierige professionals die een kans krijgen in een werkveld binnen te komen waar ze op basis van hun studie- of werkervaring geen gemakkelijke ingang hebben.”

Frank vervolgt: “Ik heb de afgelopen periode al op interimbasis kennis mogen maken met het energieke team van Calco en kijk er enorm naar uit om met deze leuke club mensen verder aan de slag te gaan. Calco heeft altijd slim buiten de kaders gedacht. Door niet te kijken naar het cv van het verleden, maar naar de toekomstmogelijkheden die kandidaten hebben op basis van hun talenten en skills. Door sterke punten uit te bouwen en hun leerpunten aan te pakken op zowel hard- als softskill gebied, groeien onze professionals razendsnel in hun carrière en zijn ze een aanwinst voor elk bedrijf waar zij aan de slag gaan.”

Het bedrijf is blij met de komst van Frank. CEO Jan-Willem Gelderblom: “Frank heeft een scherp oog voor ontwikkelingen in de markt en het in kaart brengen van de juiste kansen. We zijn ervan overtuigd dat hij zal bijdragen aan de verdere ontplooiing van ons bedrijf.”

Over Calco
Calco is een zakelijke IT en Finance dienstverlener, gespecialiseerd in het opleiden, detacheren en coachen van junior en medior IT en Finance professionals. Het bedrijf is in 2004 opgericht en heeft sindsdien een enorme groei doorgemaakt. Het bedrijf telt op het moment zo’n 600 werknemers en heeft sinds de oprichting meer dan 3.800 professionals geholpen bij een succesvolle carrière in de IT en Finance.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: [email protected]

Calco
Gatwickstraat 21
1043GL Amsterdam
T: 020-7652652
E: [email protected]

Bekijk onze vacatures

Naast onze traineeships in IT en Finance, bieden wij verschillende vacatures aan op ons hoofdkantoor. Denk aan een toffe rol binnen het Salesteam of bij Recruitment, Marketing, Onderwijs, Finance of ondersteunende functies. Benieuwd naar de topvacatures? Check ze hieronder!