Wij zijn trots op onze opdrachtgevers.

Van banken tot verzekeringen en van energiemaatschappijen tot customer goods. Bij Calco zijn we super trots op alle mooie opdrachtgevers waar we voor mogen werken. Benieuwd voor wie we werken? Check het hieronder!

PostNL

Interview met Ernst Visscher, Manager Digital Products

“Wat me opvalt is dat de mensen die ik ken van Calco, eigenlijk allemaal wel op cruciale rollen zitten. Eén doet hele belangrijke support voor grote klanten, waar onze Accountmanagers heel blij mee zijn.
Een oud-Calco-er beheert onze back-end services met onder andere de API verbindingen. Als er dingen misgaan, schakel ik eigenlijk alleen met (oud) Calco’ers. Mijn wereld is wel een beetje Calco op dit moment. Ze snappen de materie snel en leveren absoluut een bijdrage aan de organisatie. “
Benieuwd naar het volledige interview? Lees het hier.

Achmea

Interview met Reinier Voost, Manager IT Build Leven/Scrummaster

“Een kracht van de trainees is hun loyaliteit. Ze hebben gekozen voor een carrièreswitch en krijgen een kans om zich te ontwikkelen bij een grote organisatie. Dit zie je heel erg terug in de motivatie van de trainees. Zij zijn loyaal naar het bedrijf en zullen niet snel overstappen naar een ander bedrijf. Ze laten echt waardering zien. Dit is voor het bouwen van een team natuurlijk heel prettig.” Benieuwd naar het volledige interview? Lees het hier.

Nationale-Nederlanden

Interview met Jacques Arends, DevOps Manager

“Zo zie je dat trainee
Y super enthousiast is omdat hij mocht beginnen en elke dag straalt van geluk omdat hij in de IT werkt. Als trainees tevreden zijn, uit dit zich ook in het werk en halen wij er allemaal voordeel uit.”
Benieuwd naar het volledige interview? Lees het hier.

Een aantal van onze opdrachtgevers

Start typing and press Enter to search